HOPE A/S leverer intelligente løsninger til fremtidens toiletfaciliteter  

Den danske virksomhed, HOPE A/S, specialiserer sig i at udbyde produkter til brug på toiletter til andre virksomheder. HOPE A/S fører et sortiment, som bærer præg af kvalitet og som tilgodeser både miljøet, hygiejnen og økonomien. De tror på, at fremtiden indenfor toiletfaciliteter ligger i miljøvenlige valg af produkter, hvorunder vandfrie urinaler er en stor succes hos HOPE A/S.

HOPE A/S er en virksomhed, som går meget op i at kombinere miljøvenlighed med økonomisk gevinst. Dette kommer deres kunder til gode, da de dermed både bliver en del af fremtidens produkter indenfor toiletfaciliteter samtidig med, at de forbedrer deres bundlinje. HOPE A/S sælger udelukkende til virksomheder, og de opererer derfor på B2B markedet. Alle toiletfaciliteterne i sortimentet hos HOPE A/S er besparende i både energi og vand, hvilket både gavner miljøet og pengepungen hos køberne til disse produkter. Især er udvalget af vandfrie urinaler exceptionelle på dette punkt, da de fuldstændigt fjerner forbruget af vand.

Udvælger de bedste producenter og står inde for varerne

I og med, at HOPE A/S engagerer sig meget i miljøvenlige produkter, går de heller ikke på kompromis med deres leverandører. Dette er grunden til, at HOPE A/S med stor omtanke vælger deres leverandører omhyggeligt. Dette betyder også, at HOPE A/S kan stå inde for de varer og produkter, som de sælger, og de påtager sig det fulde ansvar overfor kunderne.

Det er først og fremmest betryggende for HOPE A/S’ kunder, at virksomheden udvælger deres leverandører så nøje, som de gør. Derudover er det betryggende for kunderne, at HOPE A/S så sikkert kan melde ud, at de tager fuldt ansvar for produkterne.

Miljøvenlighed er nøglen på det moderne marked for urinaler

Når det kommer til urinaler, som er en essentiel del af toiletfaciliteter, er HOPE A/S helt med fremme, da deres udvalg af urinaler udelukkende består af vandfrie urinaler. De vandfrie urinaler har mange fordele, som blandt andet har forbindelser til miljøvenlighed samt forbedringer på bundlinjen. Vandfrie urinaler betyder samtidig lugtfrie urinaler. Overfladen på disse urinaler er medvirkende til, at bakterier ikke bliver siddende, hvilket dermed mindsker lugten og samtidig forbedrer den generelle hygiejne omkring urinalet.

På virksomhedens hjemmeside kan man læse meget mere om vandfrie urinaler samt de mange andre toiletfaciliteter, som HOPE A/S tilbyder.

Posted in Nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *