Så mange penge kan du spare på din mobil

Når man starter for sig selv, er der mange omkostninger forbundet med at være en virksomhed. Det kan være at alt går rigtig godt, og at indtægterne er store og sørger for at du ikke skal tænke så meget på udgifterne. For mange nystartede virksomheder er virkeligheden dog en anden, og det har stor betydning hvis man kan spare nogle tusinder kroner her og der. Et godt gedigent gammelt udtryk hedder, at en hver krone sparet, er en krone tjent. Selvom det er er fortærsket udtryk, så er det ikk desto mindre stadig tilfældet.

Hvor kan du spare?

Når det kommer til kontoret, er der der mange små steder at spare, uanset om du har et kontor eller du arbejder hjemmefra, og de penge du sparer kan bruges på reklame for dig selv og dine virksomhed. Hvis du eksempelvis sparer 300 kroner ved at købe uoriginale blækpatroner i stedet for de langt dyrere originale, kan du bruge de 300 kroner på adwords, Facebook annoncering eller lignende, som kan være med til at promovere din virksomhed og dermed generere indtjening.

Et andet sted hvor der kan være rigtig mange penge at spare er på mobiltelefoner og ikke mindst på abonnementet. For selvom det kan virke som en lille besparelse, at betale 199 i stedet for 299 for abonnement, så er det mere end 1000 kroner om året, og det er pr ansat vel og mærke, et par stykker begynder det hurtigt at løbe op i mange penge.

Det kan altså godt betale sig at lede lidt inden men vælger sit teleselskab, der er nemlig stor forskel på det dyreste og danmarks billigste abonnement, men det handler mere om det. For i mange tilfælde er det ikke teleselskaberne der er skyld i at man betaler for meget, det er man selv. Det er nemlig en god ide at kigge lidt på ens forbrug for at se, hvor meget man egentlig har brug for. Der er en lang række danskere, virksomheder såvel som private, der betaler langt mere end de behøver fordi de tror de har brug for meget mere end de egentlig har.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *